nieuws

Zondag 17 maart Remix korenfestival De Rijp

Back in Time sloot het muzikale jaar af met een sfeervol concert voor de Vrouwen van Nu in Warmenhuizen. Nu op naar het eerstvolgende conert in De Rijp, het Remix festival. 

Zaterdag 20 oktober concert, samen met bigband de BiG GiG

 

Op zaterdag 20 oktober heeft Back in Time een swingend concert gegeven met Big Gig onder de naam Big Time!’ 

 

 

BiG Time was showtime; met uptempo evergreens door het popkoor Back in Time, onder leiding van Frank Hoebe en met swingende jazz door de 17-koppige Bigband BiG GiG onder leiding van Martijn Bos. Popkoor en Bigband brachten muziek uit eigen repertoire. Uiteraard waren er ook crossovers! Zo waren onder meer nummers te horen van Amy Winehouse, Aretha Franklin, Supertramp, Billy Joel en goed in het gehoor liggende swingnummers en ballads door BiG GiG met zangeres Clara Bakker.

 

 

 Zondag 24 juni  2018 Langedijk zingt en swingt


Op zondag 24 juni hebben we genoten van Langedijk zingt en swingt in het Kloosterhof te Noord-Scharwoude. Een gezellige middag met verschillende koren vanwege de slotdag van de Sint Jansweek.


Open repetitie Back in Time op 9 april

 Wel eens gedacht: ik wil weten of zingen bij popkoor Back in Time iets voor mij is? Dan nodigen wij je uit om op onze open repetitieavond te komen. Op maandagavond 9 april kun je vrijblijvend meezingen. We zingen twee keer drie kwartier. Voor de pauze met begeleiding van onze dirigent Frank Hoebe op piano. Na de pauze zingen we samen met ons enthousiaste combo bestaande uit een pianiste, dwarsfluitiste, drummer, gitarist, basgitarist en saxofonist. We oefenen van 20:00 tot 21:45 uur in de Pianokamer, Spierdijkerweg 112 in Spierdijk. Na afloop is er een gezellige nazit.

Voor meer informatie klik door naar de pagina met Info of meld je aan  via  info@popkoorbackintime.nl

Kerstconcert Men @Work en Back in Time

Back in Time en Men@Work hebben genoten van het kerstconcert opv23 december, zo gezellig vlak voor Kerst. De Hieronymuskerk was met een groot en geweldig publiek gevuld. Het bleek een leuke combinatie te zijn, een mannenkoor en een groot popkoor. Wij hopen dat u ook net zo genoten heeft van deze sfeervolle avond.


Back in Time wenst u mooie en gezellige kerstdagen toe en een gelukkig, gezond en muzikaal 2018.

Top 2000 experience 25

Heeft u ook al zin in de Top 2000? U hoeft niet te wachten tot 1e kerstdag. Beleef een fantastische Top 2000-avond bij Café De Ridder in Berkhout. Het café organiseert samen met Popkoor Back in Time en Muziekvereniging De Volharding een Top 2000-avond. Met concert, quiz en sing-in kunt u genieten van de muziek. Test uw kennis en zing lekker mee met nummers van bijvoorbeeld: Queen, Abba, Supertramp, Fleetwood Mac.

Op zaterdagavond 25 november 2017 vanaf 20:00 uur start het programma. Kaarten in de voorverkoop zijn € 5,00, bij de entree € 7,50. Reserveren kan bij Café De Ridder per mail: info@cafederidder.eu of per telefoon: 0229-551522.


Zondag 17 september: Korenfestival in Dorpshuis De Brink

in Obdam

Wij traden tijdens dit gezellige Korenfestival op in de sfeervolle Brink.

Het publiek was enthousiast en wij konden op onze beurt genieten van optredens van  o.a. Het Smartlappemkoor Berkensmart en MiXXxt 

 10 september: Theater Trap Tour in Aartswoud

Op zondag 10 september heeft Popkoor Back in Time een optreden verzorgd in de Stompe Toren van Aartswoud. Dit alles in het teken van de Theater Trap Tour. Er werd deze dag om elf uur en om half één een optreden verzorgd voor de fietsers die tijdens hun tocht deze plek aandeden.

De kerk zat beide keren praktisch vol en het publiek was enthousiast en er werd zelfs door deze en gene meegezongen. Kortom het was een zeer geslaagd samengaan van sportiviteit, muziek en zang.

17 juli: Back in Time houdt slotavond

Op 17 juli hielden de leden van Popkoor Back in Time hun jaarlijkse traditionele slotavond met open podium. Genietend van de optredens, een borreltje en een hapje keken ze samen terug op een mooi seizoen.

Op zaterdag 10 juni namen leden van Back in Time deel aan de Rabo Sponsortocht om de kas te spekken.

Met een heerlijk zonnetje er bij fietsten ze vrolijk door het mooie West Friesland.

Natuurlijk af en toe tijd voor koffie, kun je nog mooier geld verdienen voor je vereniging?

15 januari 2017: Frank's korenfeest in Spanbroek

Op zondag 15 januari kwamen alle koren van Frank bijeen voor een gezamenlijk concert in de Bonifatiuskerk in Spanbroek. Het werd een prachtige middag waar alle 7 koren een spetterend optreden verzorgden voor een uitverkochte kerk.

Ook de recensie in het NHD was lovend. Over Back In Time werden lovende woorden geschreven.


"De voeling tussen de instrumentalisten en de dirigent is groot. Het koor doet zijn naam alle eer aan in zijn repertoire, het zingt muziek die in het collectieve geheugen ligt opgeslagen. Krachtige heren, mooie sopranen zijn de kroonjuwelen van dit koor dat een heel vrolijke, geanimeerde middag besloot."

(NHD 16-1-2017).

10 juni: Back in Time leden doen mee met de Rabo sponsortocht

8 mei 2016: Moederdagconcert in Zandwerven

   

      Welkom bij popkoor Back inTime

Aankondigingen concerten en recensies